Ivan uit 'The Bachelorette' heeft opvallende boodschap voor Elke Clijsters: "Ik zou dat graag willen met jou" Buitenland
Buitenland

Ivan uit 'The Bachelorette' heeft opvallende boodschap voor Elke Clijsters: "Ik zou dat graag willen met jou"

Ivan uit 'The Bachelorette' heeft opvallende boodschap voor Elke Clijsters: "Ik zou dat graag willen met jou"

Ivan uit 'The Bachelorette' en Elke Clijsters bleven niet lang een koppel. Toch is er nog steeds veel respect tussen hen. Dat blijkt uit de uitspraken van Ivan in Dag Allemaal.

"Ik hou er geen wrang gevoel aan over", zegt Ivan aan Elke. "Je bent een fantastische vrouw en ik ben dankbaar voor de mooie tijd die we samen hebben gehad. Wat mij betreft kunnen we goeie vrienden blijven."

Elke reageert geëmotioneerd: "Dank je, Ivan. Dat betekent veel voor mij. Ik ben nog altijd vrijgezel. Ik ga met geen enkele van de veertien mannen nog daten. En ik ben zeker niet van plan om rond te fladderen nu."

Ivan staat in ieder geval ook weer open voor een nieuwe relatie. "De tijd is rijp nu om me voor iemand anders open te stellen", geeft hij aan.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws