Jacky Lafon doet opmerkelijke onthulling: “Ik heb dit nog nooit eerder verteld”

jackylafon
Jacky Lafon blikt in Dag Allemaal terug op betere kersttijden. Enkele prominente personen in haar leven zijn overleden, zoals haar mama of haar zussen. Anderen hebben hun eigen leven.
“Toen mama nog leefde, gingen we allemaal naar Oostende bij haar eten”, aldus Jacky. “We hingen allemaal zo aan elkaar, maar sinds haar dood is de familie ’n beetje uit elkaar gevallen. Iedereen heeft zijn eigen gezin, hé."
“Daarom ging ik de vorige jaren al opdienen voor daklozen en kansarmen”, vertelt de ‘Familie’-actrice. “Ik heb dat nooit eerder verteld, want mensen zeggen al vlug: ‘Zie, ze wil weer in de belangstelling staan.’ Maar ik had daar zoveel deugd van. Als ik thuiskwam, deed ik elke keer een flesje champagne open om de vermoeidheid weg te spoelen”, lacht ze.
“Jammer genoeg zijn zulke mooie initiatieven nu allemaal niet mogelijk door corona. Ik zou naar mijn dochter en schoonzoon in Spanje kunnen gaan, die bij mijn exman kerst zullen vieren. Het klikt ook heel goed met zijn vriendin, dus ik was zeker welkom, maar ik durf het risico niet te nemen. Ook weer door dat stomme virus, hé.”