Jacques Vermeire over zijn ex Eva Pauwels: “Dat was enorm pijnlijk” Buitenland
Buitenland

Jacques Vermeire over zijn ex Eva Pauwels: “Dat was enorm pijnlijk”

Jacques Vermeire over zijn ex Eva Pauwels: “Dat was enorm pijnlijk”

Jacques Vermeire kwam in ‘Het Huis’ even terug op zijn relatie met Eva Pauwels. De twee hebben dan ook twee kinderen. Vooral hun dochter, Julie Vermeire, lijkt erg op haar mama.

"Julie heeft de fysiek van haar mama. Eva was een heel knap meisje, hè.” Angst dat Julie in de voetstappen zal treden van haar mama, heeft de komiek niet. “Daar ben ik totaal niet bang van. Julie is een ander karakter dan haar mama”, weet Jacques.

“Eva heeft een switch gemaakt”, zegt Jacques over de woelige periode van zijn ex-vrouw. “In het begin was zij een hele sociale, de buren hadden haar graag, zij organiseerde dingen… En dat is gedraaid. Er is iets geknakt. Dat was een andere vrouw geworden. Ik heb dat zo zien veranderen en dat was enorm pijnlijk."

Geen behoefte aan

De laatste tijd zien de kinderen hun mama weer vaker. Dat de kinderen weer een mama hebben, daar is Jacques blij om. Tot een verzoening zal het evenwel niet meteen komen. “Voorlopig niet, nee. Ik heb daar nu geen behoefte aan. Ik heb te veel meegemaakt”, aldus Jacques, die wel benadrukt dat hij niet boos is op Eva.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws