Kat Kerkhofs toont haar groot hart: “Hier doe ik graag een extra inspanning voor” Buitenland
Buitenland

Kat Kerkhofs toont haar groot hart: “Hier doe ik graag een extra inspanning voor”

Kat Kerkhofs toont haar groot hart: “Hier doe ik graag een extra inspanning voor”

Kat Kerkhofs wordt de nieuwe ambassadrice van De Roze Mars, een wandelevenement dat het goede doel steunt. Door deel te nemen, kan je geld inzamelen dat ingezet wordt in de strijd tegen borstkanker.

De Roze Mars is geen typisch wandelevenement dat op één dag plaatsvindt. Je stapt de hele maand oktober, wanneer en waar je wil. Je registreert je online op het platform van De Roze Mars. Via een stappenteller, smartphone of gewoon handmatig geef je je stappen in. Alle stappen worden verzameld en jij ziet op de website de voortgang van het aantal kilometers, het stijgende aantal deelnemers, je eigen ranking, en nog veel meer.

10.000 stappen

De vorige editie - waarvan Ella Leyers het gezicht was - werd een groot succes. Deze maand daagt Kat Kerkhofs jou uit om dagelijks 10.000 stappen te zetten. “Als je hoort dat dagelijks 29 vrouwen de diagnose borstkanker krijgen en preventie best een belangrijk onderdeel is, sta je toch even stil."

"Wandelen is een laagdrempelige manier om je fysiek en mentaal sterker te voelen. Daarom wil ik graag een extra inspanning leveren. Ik daag iedereen uit om samen met mij in oktober dagelijks 10.000 stappen te zetten. Mijn bende stapt mee! Wie daag jij uit?”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws