Kate Ryan openhartig: "Ik word daar steeds raar voor bekeken" Buitenland
Buitenland

Kate Ryan openhartig: "Ik word daar steeds raar voor bekeken"

Kate Ryan openhartig: "Ik word daar steeds raar voor bekeken"

Kate Ryan is intussen 39, maar ze heeft geen kinderen. Eerder had ze nog gezegd dat ze op haar 37ste moeder wilde zijn, maar dat is dus niet gelukt.

“Ik heb ooit gezegd: ‘voor mijn 37 jaar zou ik graag een kind hebben’. Ik ben 39 geworden nu, maar mijn vriend heeft een kind, een fantastische dochter van 8 jaar. Ik ben haar plusmoeder en dat is ook heel fascinerend", vertelt Kate aan Radio 2.

"Ik vind dat er niets mis is met het feit om geen kinderen te hebben, maar je wordt toch nog steeds raar bekeken als je op je 39ste nog geen kind hebt. Het is goed zo voor mij zoals het is”, stelt Kate.

Veertig

"De 40 is in zicht, maar dat vind ik niet erg. Ik vind dat ik veel beter in het leven sta nú, dan vijf of zes jaar geleden. Ik vind het interessanter geworden. Ik ga die vier vieren. Ik hou van themafeestjes. Toen ik 30 werd, gaf ik een foute party, en dat wil ik opnieuw doen. Een beetje verkleed. Misschien in het thema van Woodstock. Ik ga wel een feestje geven”, zegt de zangeres.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws