Kato en Tom Dice hebben na huwelijk nog meer geweldig nieuws te melden Buitenland
Buitenland

Kato en Tom Dice hebben na huwelijk nog meer geweldig nieuws te melden

Kato en Tom Dice hebben na huwelijk nog meer geweldig nieuws te melden

Kato en Tom Dice zijn in het huwelijksbootje gestapt. Dat verrassende nieuws raakte eerder deze week bekend. Daar stopt het echter niet bij.

Kato en Tom willen in de toekomst immers ook kinderen. Dat vertelt Kato zelf in Dag Allemaal. “Er komen zeker kinderen, maar alles op zijn tijd. Op muzikaal vlak hebben we het erg druk. Als er een kindje komt, moeten we daar veel tijd voor hebben, en dat hebben we voorlopig niet”, zegt de zangeres in Dag Allemaal.

Tom Dice blikt met erg warme gevoelens terug op het huwelijk. "Het klinkt cliché, maar onze trouwdag was echt een van de mooiste dagen van m’n leven”, vertelt Tom in Dag Allemaal.

“We hebben onze bruiloft heel traditioneel aangepakt. Zo ben ik de avond ervoor apart gaan slapen, en we kenden elkaars outfit niet op voorhand. Toen ik Kato dan in haar bruidsjurk zag... M’n adem werd even afgesneden. Zo schoon, man!”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws