Keert Milk Inc eindelijk terug? Regi geeft het antwoord Buitenland
Buitenland

Keert Milk Inc eindelijk terug? Regi geeft het antwoord

Keert Milk Inc eindelijk terug? Regi geeft het antwoord

Er zijn weer geruchten dat Regi Penxten Milk Inc wil heropstarten. Daar reageert hij bij Radio 2 heel duidelijk op.

Regi geniet momenteel van een deugddoende vakantie. "Ik heb mijn eerste vakantie in twee jaar en ik ben er echt van aan het genieten", zegt hij op Radio 2. "Het is lang geleden, hé. Ik dacht dat ik het nu ooit wel moest doen, want anders ga ik nooit meer op vakantie."

Regi Academy

Vorig jaar was er de 'Regi Academy' waar uiteindelijk Slangen werd gekozen. Voor Regi waren de opnames echter pittig. "Voor mij is dat eigenlijk heel stresserend omdat ik met de winnaar of winnares van het programma een heel jaar on the road ga", zegt Regi.

"Ze komt ook in het Sportpaleis te staan", gaat Regi verder. "Ik had dus heel veel stress of ik wel iemand goed genoeg zou vinden. Ik ben gewoon om met mensen als Camille Dhont en Olivia Trappeniers te werken. De winnaar of winnares moest daar wel tegenop kunnen."

Milk Inc.

"Ik had dus héél veel stress bij de opnames. Ik ben echter heel blij geworden dat het Pauline is geworden. Zij heeft mijn verwachtingen ruimschoots ingelost. Vooraf heb je echter wel het gevoel van: 'Oh jee, komt het wel goed?'", geeft Regi aan.

Het nummer 'Lost Without You' met Pauline lijkt de aanzet te geven tot een heropstart van Milk Inc. "Ja, veel mensen denken dat. Het is echter toch niet waar", benadrukt Regi. "Ik ben nu zo fier dat ik als mezelf, als Regi, het Sportpaleis heb uitverkocht. Dus het is echt niet aan de orde om Milk Inc. terug op te starten."

Linda

Voor een nieuwe start van Milk Inc rekent Regi op Linda. "Als Milk Inc. terug opstart, dan zal het hopelijk met Linda (Mertens, red.) zijn. Zolang Linda nog nadenkt, zijn we daar nog niet aan toe", vertelt hij.

"Het is voorlopig Regi al wat de klok slaat. Ik kan echter mijn DNA niet wegsteken en ik vind het wel leuk dat mensen nog altijd wel terugdenken aan Milk Inc. Die mensen komen ook allemaal naar het Sportpaleis, dus ik ben er heel blij mee", aldus Regi. Milk Inc. ligt al sinds 2014 stil.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws