Kevin Janssens doet schokkende onthulling: “Niet Janssens, maar dít is mijn echte achternaam” Buitenland
Buitenland

Kevin Janssens doet schokkende onthulling: “Niet Janssens, maar dít is mijn echte achternaam”

Kevin Janssens doet schokkende onthulling: “Niet Janssens, maar dít is mijn echte achternaam”

Kevin Janssens was eerder deze week te gast bij Radio 2. Hij praatte er met Siska Schoeters openhartig over zijn beginjaren als acteur en over de moeilijke - of eerder: onbestaande - band die had met zijn echte vader.

Toen Kevin 3 jaar was, verliet zijn moeder zijn vader. “Ik heb hem als ik heel klein was af en toe wel nog gezien", zegt de acteur. "Maar op een gegeven moment stopte dat. Tot mijn stiefvader mij adopteerde, want mijn naam is ook veranderd. Janssens is eigenlijk niet mijn echte naam. Mijn echte naam is ‘Roels’, Kevin Roels. Maar al heel jong is mijn naam ‘Janssens’ gebleken. Het moest gewoon nog officieel gemaakt worden.”

"Hij bekeek me zelfs niet"

De dag dat Kevins naam veranderde van Roels naar Janssens zal hij nooit vergeten: “Ik ben hem (zijn biologische vader, nvdr.) nog eens tegengekomen toen ik 24 was en met mijn pluspapa naar het gerechtsgebouw moest. Hij was daar ook. Hij zat op een bankje, dat weet ik nog goed. Mijn grootmoeder van mijn papa’s kant was er ook.”

“Ze zag me en vroeg me wat ik aan het doen was: 'Dat is wel je echte vader hé?'", aldus Kevin. "Mijn vader heeft nooit naar mij omgekeken. Ik wees naar mijn stiefvader en zei: 'Dat is mijn vader.' En ik werd nog kwader op die man op dat bankje, want hij bewoog niet… Hij bekeek me zelfs niet.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws