Kijkers nemen ‘Belgium’s Got Talent’-jury zwaar onder vuur: “Nog nooit meegemaakt” Buitenland
Buitenland

Kijkers nemen ‘Belgium’s Got Talent’-jury zwaar onder vuur: “Nog nooit meegemaakt”

Kijkers nemen ‘Belgium’s Got Talent’-jury zwaar onder vuur: “Nog nooit meegemaakt”

‘Belgium’s Got Talent’ ging enkele weken geleden opnieuw van start. De deelnemers geven iedere week weer het beste van zichzelf, maar toch loert de kritiek op het programma om de hoek. Vooral de jury moet het ontgelden.

Kijkers nemen het Bart Peeters, An Lemmens, Ruth Beeckmans en Davy Parmentier vooral kwalijk dat er - in hun ogen - geen enkele vorm van negatief commentaar wordt gegeven. “Ik kijk al niet meer naar dit kinderprogramma, alles is goed voor de jury”, laat iemand weten.

“Neen, het zegt me niets, het is het saaiste seizoen tot dusver”, vindt een ander. “Dat ligt deels aan de kandidaten, maar ook de jury kan me allerminst bekoren. Iedereen mag zomaar door. Sorry, maar zo werkt het niet, hoor.”

Nog nooit zo slecht

“Ik vind het heel erg, maar het trekt op niets. En ik heb al naar elk seizoen gekeken”, zegt een trouwe fan. “Een klein kind van 2 jaar heeft er dit jaar meer verstand van dan alle juryleden samen. Gewoon schandalig.”

“Ik kijk niet meer”, klinkt het ook streng. “Die jury zijn niet te smaken. Wat een bende belachelijke kleine kinderen. Een dikke nul voor hen, nog nooit was de jury zo slecht!”

“Deze voorrondes zijn echte flauwekul”, lezen we ook nog. “Een schande hoe de jury hier mee omgaat. Zo een mooi programma kapotgemaakt door een bende kleuters die toevallig in de jury mogen zitten.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws