Klaasje Meijer van K3 moet iets van het hart over Marthe en Hanne: "Dat kan écht niet" Buitenland
Buitenland

Klaasje Meijer van K3 moet iets van het hart over Marthe en Hanne: "Dat kan écht niet"

Klaasje Meijer van K3 moet iets van het hart over Marthe en Hanne: "Dat kan écht niet"

Klaasje Meijer kondigde eerder dit jaar haar vertrek bij K3 aan. Een donderslag bij heldere hemel, dat wel, maar haar afscheid zal nog niet voor meteen zijn. Eerst komt er nog een tour aan, en zal ze nog mee op zoek gaan naar haar opvolger in ‘K2 Zoekt K3’.

“Ik weet niet eens op welke datum mijn afscheid, de laatste aflevering, gepland staat”, zegt Klaasje in Het Laatste Nieuws. “VTM en SBS zijn dat nog volop aan het bekijken. Ik ben heel benieuwd naar de kandidaten, maar eerst komt onze ‘Dromentour’ er nog aan, mijn afscheidsshow. Normaal starten we deze zomer bij ons, in september gaan we naar Nederland. Het zal een beetje zoeken worden met mijn acteeropleiding.”

“Ik besef dat de eerste periode bijzonder druk zal zijn voor Hanne en Marthe"

"De K3-agenda gaat uiteraard voor, maar ze geven mij wel de vrijheid om me te kunnen ontwikkelen”, laat Klaasje weten. “Die K3-shows, zo'n 80 in totaal, wil ik wel écht doen. Het zullen de laatste momenten zijn dat ik met Hanne en Marthe op het podium sta. Er staan weekends met négen shows op de agenda, ik kan best al wat gaan trainen”, lacht ze.

"Misschien stel ik dat afscheid wel uit tot de állerlaatste shows en dan zullen er veel traantjes vloeien”, blikt Klaasje vooruit. “Ik besef dat de eerste periode bijzonder druk zal zijn voor Hanne en Marthe met de nieuwe, dus in ons WhatsApp-groepje wordt het wellicht iets rustiger. Maar ons contact zien verdwijnen? Dat kan ik me écht niet voorstellen.”

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws