Loes Van den Heuvel doet verrassende uitspraak over betreurde Johny Voners: “Nu pas” Buitenland
Buitenland

Loes Van den Heuvel doet verrassende uitspraak over betreurde Johny Voners: “Nu pas”

Loes Van den Heuvel doet verrassende uitspraak over betreurde Johny Voners: “Nu pas”

Op het einde van vorig jaar kwamen de makers van ‘FC De Kampioenen’ met geweldig nieuws naar buiten: op de planning stond een nieuwe reeks met maar liefst acht nieuwe afleveringen. Maar toen, op 17 maart van dit jaar, viel er een bom in showbizzland.

Die 17emaart overleed Johny Voners aan kanker. Daarmee kwam de toekomst van de legendarische reeks ineens op de helling te staan, want hoe kon ‘FC De Kampioenen’ nu verder zonder Xavier Waterslaeghers? Na overleg met cast en crew werd besloten om toch nog één laatste aflevering te maken. Een kerstspecial, als eerbetoon aan Johny. Deze opnames zijn ondertussen achter de rug.

“Voor mij persoonlijk waren deze opnames pure noodzaak”, zegt Loes Van den Heuvel, die 30 jaar lang de tv-vrouw speelde van de betreurde acteur. “Nog eens samenkomen met al de Kampioenen en een hommage inblikken hoorde bij mijn verwerkingsproces na Johny’s overlijden.Deze draaidagen werkten voor mij therapeutisch. Pas nu kan ik zijn dood plaatsen en verwerken", besluit ze.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws