Maaike Cafmeyer zwaar onder vuur omwille van Bart De Pauw Buitenland
Buitenland

Maaike Cafmeyer zwaar onder vuur omwille van Bart De Pauw

Maaike Cafmeyer zwaar onder vuur omwille van Bart De Pauw

Vorige week zijn de opnames gestart voor ‘Chantal’, een nieuwe reeks voor Eén. 'Chantal' is een politiereeks die draait rond Chantal Vantomme, gespeeld door Maaike Cafmeyer. Het is een spin-off van ‘Eigen Kweek’.

Op de sociale media laat een hele groep mensen alvast weten niét te zullen kijken naar de serie, alleen omdat Maaike Cafmeyer de hoofdrol op zich neemt. De actrice is bij hen helemaal uit de gratie gevallen na de zaak De Pauw.

Maaike is namelijk een spilfiguur in de rechtszaak die tot het ontslag en zelfs de ondergang leidde van de verguisde televisiemaker: zij bracht de bal aan het rollen toen ze een klacht indiende bij de vertrouwenspersoon van de VRT en dat zijn de fans van Bart nog lang niet vergeten. Ze zijn dan ook niet mals voor haar.

"Een echte onderkruipster"

“Maaike Cafmeyer is enorm gedaald in mijn achting. Hoe goed ze ook acteert, voor mij hoeft het niet meer”, schrijft iemand op de sociale media. “Ze heeft gewoon geen waarde meer voor mij. Ze kan de hoogste boom in.”

“’t Is een echte onderkruipster, die Maaike, ik moet er niets meer van hebben”, reageert een ander streng. “Zo vals en achterbaks wat ze gedaan heeft. Eerst een relatie aangaan met Bart De Pauw, om daarna, toen het gedaan was, samen met andere vrouwen een klacht indienen voor ongewenste intimiteiten en berichten met slechte bedoelingen! Tja, als het via hem niet lukt om hogerop te komen, moeten ze het zo doen zeker?”

“Ja, oké, het is een goede actrice, maar het gaat mij erom wat ze met Bart De Pauw heeft gedaan”, lezen we nog. “Dat vond ik echt lelijk. Eerst een relatie met hem aangaan, om daarna een klacht tegen hem in te dienen, daar zit een geurtje aan volgens mij.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws