Mama organiseert eerste en laatste verjaardagsfeest voor baby met terminale kanker

0 SWNS JACOB MORTIMER 012
Andrea Mortimer kreeg in mei van de artsen te horen dat de kanker van haar zoon niet meer te genezen was en dat hij nog maar een paar maanden te leven had. Ze is nu met crowdfunding gestart voor zijn verjaardag op 29 juli.
Andrea kreeg te horen dat haar zoon mogelijk zijn eerste verjaardag niet zal halen door de agressieve kanker. De jongen is terminaal. Ze probeert nu geld in te zamelen om de jongen nog een afscheidscadeau te geven als hij verjaart. Dat is op 29 juli.
Jacob Mortimer, die nog één moet worden, werd in februari gediagnosticeerd met een hersentumor. In mei kreeg zijn 41-jarige mama Andrea te horen dat hij ongeneeslijk ziek is.
Andrea is nu bezig met een crowdfunding om de jongen nog een onvergetelijk cadeau te geven tijdens zijn verjaardag. Sinds de jongen ziek is, moest hij chemotherapie ondergaan en lag hij weken in het ziekenhuis.
"Ik hoopte dat Jacob tot Kerstmis zou leven, maar de dokters zeiden dat er geen kans was. We concentreren ons dus op zijn verjaardag", aldus Andrea.
"We willen een beetje geld inzamelen zodat we er een heel speciale dag van kunnen maken. Misschien kunnen we er een paar daagjes mee op uit. Er is veel tijd meer over, dus we moeten het beste maken van elke dag die we samen hebben."