Nathalie Meskens neemt geen blad voor de mond: “Het is gewoon belachelijk” Buitenland
Buitenland

Nathalie Meskens neemt geen blad voor de mond: “Het is gewoon belachelijk”

Nathalie Meskens neemt geen blad voor de mond: “Het is gewoon belachelijk”

Nathalie Meskens is in blijde verwachting van een dochtertje. In Het Nieuwsblad vertelt ze hoe fijn ze het vindt om zwanger te zijn.

Ook haar vriendin Natalia verwacht een kindje, en ook bij de zangeres wordt het een meisje. "Samen met je vriendin zwanger zijn, dat is iets wat je niet kunt plannen. Zij is al verder in haar zwangerschap en dat is leuk. Dan kan ik haar af en toe eens iets vragen als: ‘Zeg, moest jij ook om de vijf minuten gaan plassen?’", lacht de presentatrice.

"Het is ook leerzaam voor een controlefreak als ik”, geeft Nathalie toe. “Bij zoiets als dit kun je alleen maar loslaten, aanvaarden en zien wat er gebeurt. Nu nog hopen dat die zwangerschapsdementie snel verdwijnt. Want dat is echt belachelijk. Ik kan mijn bad laten vollopen of iets in de oven stoppen en dat vervolgens rats vergeten. Ik, die altijd zo multifunctioneel ben en die altijd met honderd dingen tegelijk bezig kan zijn”, lacht ze.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws