Opnieuw slecht nieuws over Axel Daeseleire (53) Buitenland
Buitenland

Opnieuw slecht nieuws over Axel Daeseleire (53)

Opnieuw slecht nieuws over Axel Daeseleire (53)

Het zit Axel Daeseleire niet mee. Eind vorig jaar had hij een motorongeluk op zijn vakantiebestemming en nu is er weer slecht nieuws.

Zo raakte nu ook bekend dat Axel niet meer samen is met zijn vriendin Sarah Van der Meiren. Dat meldt Dag Allemaal. Zij is zelfs al samen met een andere man. De breuk dateert dus al van een tijdje geleden.

Jess en Sarah

Sarah was ook al niet meer mee op reis naar Thailand. Daar belandde Axel tegen het asfalt tijdens een motorritje. Daardoor moest hij enkele dagen in het ziekenhuis verblijven in Thailand.

Het liefdesleven van Axel is eerder hobbelig te noemen. Tussen 2016 en 2019 had hij een relatie met Jess Donckers, een Belgisch model en presentatrice. Nu is dus ook zijn relatie met Sarah Van der Meiren voorbij. Sarah is een lingeriemodel en is 22 jaar jonger dan Axel, die 53 is.

'De Kraak'

Axel is momenteel overigens te zien in 'De Kraak', de misdaadserie die nu exclusief op Streamz te zien is. Ook bekende acteurs als Gene Bervoets en Hilde De Baerdemaeker spelen erin mee.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws