Opvallend: Deze bekende actrice is de mama van ‘De Slimste Mens’-kandidate Gloria Monserez Buitenland
Buitenland

Opvallend: Deze bekende actrice is de mama van ‘De Slimste Mens’-kandidate Gloria Monserez

Opvallend: Deze bekende actrice is de mama van ‘De Slimste Mens’-kandidate Gloria Monserez

Nog twee weken wachten en dan maakt Gloria Monserez opnieuw haar opwachting in ‘De Slimste Mens’. Ze zal als voorlaatste weer plaats nemen in de zetels van Erik Van Looy.

Slechts één persoon deed dit seizoen beter dan Gloria: zangeres Merol. Het rijtje slimmeriken dat Gloria achter zich laat, is best impressionant. Onder meer intensivist Geert Meyfroidt, viroloog Steven Van Gucht en de Hollandse slimste mens Arjen Lubach deden het minder goed als de Ketnet Wrapper.

Gloria maakte veel indruk tijdens haar eerste passage en is, ondanks haar jeugdige leeftijd - Gloria is 20 jaar - een potentiële winnaar volgens velen. Wie alvast op de eerste rij zal zitten om haar toe te juichen, is haar mama, Machteld Timmermans.

Machteld is zelf actrice en kennen we onder meer van ‘W817’ en ‘16+’, maar haar bekendste rol is wellicht die van Goedele, de vrouw van Boma, in ‘FC De Kampioenen’. Machteld Timmermans is samen met collega-acteur Danny Timmermans, momenteel te bewonderen in ‘Thuis’. Gloria is Machtelds dochter uit een eerdere relatie met acteur Koen Monserez.

Populair

Laatste nieuws