Peter Vandenbempt maakt zich kwaad: “Dit is blijkbaar te veel gevraagd” Buitenland
Buitenland

Peter Vandenbempt maakt zich kwaad: “Dit is blijkbaar te veel gevraagd”

Peter Vandenbempt maakt zich kwaad: “Dit is blijkbaar te veel gevraagd”

Peter Vandenbempt heeft zich op Radio 1 kwaad gemaakt op de Belgische voetbalsupporter. Waarom deze het dragen van de mondmaskers niet serieus neemt, gaat zijn petje te boven.

"Ik begrijp de voetbalsupporter eerlijk gezegd niet”, begint Peter. “Op het overlegcomité vrijdag heeft minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke fel gepleit om tijdelijk geen publiek meer toe te laten. Of op z'n minst de capaciteit fors te verminderen.”

"In Nederland zijn de stadions gesloten, in Duitsland is de capaciteit zeer beperkt” ,vervolgt hij. “En dan zijn er toch ministers die hun nek uitsteken, die ervoor zorgen dat onze supporters toch naar het voetbal mogen blijven gaan.”

"Een mondmasker dragen is blijkbaar toch te veel gevraagd”, klinkt het. “En iedereen ziet dat dan op televisie. Dat is koren op de molen van wie zich sowieso al ergert aan wat ze privileges voor het voetbal noemen.”

"Dus bij deze toch het vriendelijke verzoek: zet dat masker gewoon op”, aldus Peter. “Het is een minimum aan respect voor de mensen die er voor zorgen dat wij nog gewoon nog naar het voetbal kunnen gaan.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws