Philippe Geubels heeft het er erg moeilijk mee: “Dit is echt frustrerend” Buitenland
Buitenland

Philippe Geubels heeft het er erg moeilijk mee: “Dit is echt frustrerend”

Philippe Geubels heeft het er erg moeilijk mee: “Dit is echt frustrerend”

Gisteren zond Eén de eerste aflevering uit van ‘Is er een dokter in de zaal?’, de humoristische quiz die handelt over onze gezondheid. Dit seizoen laat ook presentator Philippe Geubels zich van zijn sportiefste kant door iedere aflevering een uitdaging aan te gaan.

”Het leek ons interessant om de prestaties van een topsporter tegenover die van een gewone mens te zetten om te kijken wat het verschil is", zegt Philippe in Het Laatste Nieuws. "Plezant, al heb ik ook zwaar afgezien. Maar ik heb er vooral een díep respect voor veldrijders aan overgehouden."

“Zo heb ik een rondje gereden met Sanne Cant: niet normaal zwaar”, klinkt het. “IJskoud ook, zo midden in de winter. En dan zijn er nog de steile afdalingen... Echt, ik heb schrik gehad op de fiets. Ik was blij dat ik voor een andere proef gewoon binnen kon gaan zwemmen”, lacht hij.

'Taboe'

In het voorjaar van 2022 zal ook ‘Taboe’ weer te zien zijn op Eén, het programma waarin Philippe Geubels op zoek gaat naar de grenzen van humor. Door corona liep het programma veel vertraging op. ”Echt frustrerend, want ik ben er bijzonder fier op”, aldus de komiek. “De interviews namen we al lang geleden op, maar de zaalshows nog niet.”

“Net toen we besloten een show met een minimumpubliek te filmen, mocht dat niet meer. We hebben een jaar met man en macht gewerkt om het programma af te krijgen. En dat lukte dus niet. De opnames van de shows staan nu gepland voor na de zomer, hopelijk voor een volle zaal.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws