Pommeline breekt helemaal: "Ik kan echt niet meer!" Buitenland
Buitenland

Pommeline breekt helemaal: "Ik kan echt niet meer!"

Pommeline breekt helemaal: "Ik kan echt niet meer!"

Pommeline en Fabrizio zijn uit elkaar. Ze beweren beiden dat hun deelname aan 'Temptation Island VIPS' daar voor niets tussen zit, maar het is toch opvallend dat het koppel voor hun deelname nog verloofd was.

We zagen eerder al dat Pommeline met een verleider aan het bespreken was wat ze met Fabrizio's hoofd moest doen die op haar bovenbeen getatoeërd staat, als ze een nieuwe relatie start met die verleider. Vorige aflevering kreeg Fabrizio die woorden te zien in het kampvuur, en dat brak duidelijk zijn hart.

"Ik wil haar vragen hoe ze zo stom kon zijn om zoiets uit te kramen”, aldus Fabrizio “Ik heb gezien dat ze het leuk heeft, dat ze duidelijk aan de alcohol zit. Maar ik moet proberen positief te blijven. Ik was de laatste die dit verwacht had. Ik kon totaal niet vermoeden dat ik slechte beelden zou zien. En zeker niet dat één van mijn afspraken verbroken zou worden.”

Tranen

Pommeline krijgt de volgende aflevering tijdens het kampvuur de reactie van Fabrizio te zien. Ze snapt er helemaal niets van en barst in tranen uit. "What the fuck heb ik fout gedaan dan? Dat kan toch niet. Dat kan toch helemaal niet. Wat betekent dit dan? Ik kan echt niet meer, man. Ik wil zo graag naar huis. What the fuck is zijn probleem man? Dit breekt mij echt! Hij heeft weleens gezegd dat ik de vrouw van zijn leven ben. Maar wat ben ik dan nu? What the fuck heb ik mis gedaan? Wat betekent dit nog voor hem? Echt fucking niks!"

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws