Razende Anouk Matton haalt zwaar uit: "Ik snap echt niet dat mensen dit zeggen over mij" Buitenland
Buitenland

Razende Anouk Matton haalt zwaar uit: "Ik snap echt niet dat mensen dit zeggen over mij"

Razende Anouk Matton haalt zwaar uit: "Ik snap echt niet dat mensen dit zeggen over mij"

Anouk Matton is boos. Vorig weekend kreeg ze voor de derde keer af te rekenen met technische problemen tijdens haar set. “Ik word daar zo kwaad van als mensen zeggen dat ik op het verkeerde knopje heb geduwd”, zegt Anouk aan Het Laatste Nieuws.

“Vorige week heb ik helaas de pech gehad dat mijn muziek opnieuw uitviel”, legt Anouk uit. “En ik heb daarna heel vaak moeten horen dat ik op het verkeerde knopje geduwd had. Sorry, maar ik word daar zo boos van. Zulke belachelijke opmerkingen ook. Als mensen naar de registratie van het optreden kijken, dan kunnen ze zien dat er al van bij aanvang een technicus mee op het podium stond. Het is dus echt niet zo dat ik expres op het verkeerde knopje heb geduwd."

"Ik snap niet dat mensen zo’n hatelijke reacties willen geven. Ik heb geen probleem met commentaar, maar het moet wel terecht zijn. Wat ik heb voorgehad, had iedereen kunnen overkomen. Dimitri (Vegas, nvdr) zei me dat ook. Hij heeft er nachtmerries van dat zoiets zou gebeuren bij hem. En oké: ik ben een vrouw, ik ben blond, het is al eerder gebeurd, ... Maar dat is écht geen excuus om zulke dingen te zeggen."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws