‘Thuis’-actrice Vanya Wellens doet pikante onthuling: “Dán kan ik formidabele seks hebben” Buitenland
Buitenland

‘Thuis’-actrice Vanya Wellens doet pikante onthuling: “Dán kan ik formidabele seks hebben”

‘Thuis’-actrice Vanya Wellens doet pikante onthuling: “Dán kan ik formidabele seks hebben”

Enkele jaren geleden gingen Vanya Wellens en haar partner, de vader van haar kinderen, uit elkaar. Sindsdien is het heel kalm op liefdesvlak.

“Ik zou kunnen doen wat ik wil. Even rondfladderen”, zegt Vanya in Humo. “Maar ik kan dat gewoon niet: seks voor de seks is niets voor mij. In bed moet het passioneel zijn, vurig - voor minder ga ik niet.”

“En dat lukt me alleen met iemand tot wie ik me fundamenteel aangetrokken voel, iemand met wie ik liefde deel”, laat Vanya weten. “Dán komt de roes, dán kan ik formidabele seks hebben. Als het een tijdelijk verbond zou zijn, twee lichamen die het op een akkoordje gooien, zou ik me heel ongemakkelijk voelen.”

Niet aan de orde

Een nieuwe relatie ziet Vanya wel zitten. “Ik ben er zo stilaan wel klaar voor", laat ze weten. "Ik krijg weer zin om iemand te ontmoeten. Maar stel dat het gebeurt, dan weet ik niet of we absoluut moeten gaan samenwonen. Elke een eigen thuis: dat lijkt me ook wel wat."

"Ach, dat is voorlopig niet aan de orde. Maar ik ben alleszins weer aan het openbloeien, ik zit niet langer opgesloten in m’n eigen hoofd, en dat maakt me blij.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws