Tim uit 'Temptation Island': "Deborah speelde voor een stukje toneel" Buitenland
Buitenland

Tim uit 'Temptation Island': "Deborah speelde voor een stukje toneel"

Tim uit 'Temptation Island': "Deborah speelde voor een stukje toneel"

Tim was sowieso de meest besproken figuur uit 'Temptation Island'. Aanvankelijk leek hij een erg trouwe jongen, maar in geen tijd werd hij op het eiland verliefd op Cherish en bedroog hij Deborah.

“Ik kan alleen zeggen dat ik écht van plan was om het goed te doen en die test te overleven. Het was trouwens Deborah die heel graag wilde meedoen, niet ik. Maar waarom het zo snel is omgeslagen? Ik heb daar geen verklaring voor. Het gebeurde", vertelt Tim in Het Laatste Nieuws.

"Nu, mensen onderschatten ook hoe het er daar aan toegaat. Je hebt drie weken niets. Geen gsm, geen tv, geen contact met vrienden. Alleen de andere mensen die daar zitten en veel alcohol. Ik moet er geen tekening bij maken wat er dan allemaal kan gebeuren.”

Heel veel mensen hadden medelijden met Deborah. “Ja, ik voelde mij daar eerst ook slecht over. Achteraf gezien vind ik toch dat ze voor een stukje toneel heeft gespeeld. Hoe ze hysterisch terugkwam op haar kamer en met alles begon te gooien, zo heb ik haar in het echt nooit gekend. En we hadden voordien ook al van alles meegemaakt.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws