Trump krijgt deksel op de neus na zijn uitspraak over vaccins Buitenland
Buitenland

Trump krijgt deksel op de neus na zijn uitspraak over vaccins

Trump krijgt deksel op de neus na zijn uitspraak over vaccins

De grote politieke bijeenkomsten van oud-president Donald Trump zijn nog niet voorbij. Hij gebruikt het podium nog steeds om zijn volgers toe te spreken, maar vorige zaterdag ging dat wat mis.

Trump sprak in Alabama een massa toe. Op dit moment heerst de noodtoestand in de Amerikaanse staat wegens de coronasituatie. Hij maakte van de gelegenheid gebruik om president Biden te bekritiseren naar aanleiding van de situatie in Afghanistan.

De sfeer sloeg om toen hij zijn volgers aanraadde om een coronaprik te halen. “Ik heb het gedaan, het werkt”, zei Trump. Dat werd door zijn Republikeinse achterban op boegeroep en gejouw onthaald. Veel Trumpvolgers zijn tegen vaccins en mondmaskers, net zoals Trump ook was tijdens zijn ambtstermijn.

"Ik heb het ook gedaan. Het werkt."

Trump wist zichzelf goed te praten door er aan toe te voegen dat hij “oprecht in vrijheid gelooft” en dat het vaccin een keuze is voor iedereen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws