Vader (22) slaat zoontje van 7 weken oud op gruwelijke manier dood omdat hij te lang huilt Buitenland
Buitenland

Vader (22) slaat zoontje van 7 weken oud op gruwelijke manier dood omdat hij te lang huilt

Vader (22) slaat zoontje van 7 weken oud op gruwelijke manier dood omdat hij te lang huilt

Clint Nokes, een 22-jarige vader uit Utah, heeft zijn 7-weken oude zoontje Hudson doodgeslagen omdat hij te lang aan het huilen was. Nokes heeft de feiten toegegeven. Dat meldt The Mirror.

Aanvankelijk probeerde Nokes zich er nog al liegend uit te praten, maar toen hij werd geconfronteerd met het overduidelijke bewijs, kraakte hij. Hij gaf toe dat hij ‘ontplofte’ toen Hudson het op een huilen zette. In een gruwelijke bekentenis beschreef Nokes hoe hij "de baby beetpakte, hem voor zich hield en op en neer sprong, waardoor het hoofdje van de baby heen en weer ging".

De kleine Hudson bleek na een onderzoek gebroken botten, ruggenmergletsel, losgeraakte netvliezen en andere verwondingen te hebben opgelopen, terwijl een scan een schedelbreuk en hersenbloeding liet zien.

Uit gerechtelijke documenten, gerapporteerd door KUTV, bleek dat hij enkele dagen eerder het kindje op zijn hoofd liet vallen in de gootsteen. Nokes pleitte schuldig aan moord met voorbedachte rade en is nu veroordeeld tot 15 jaar cel.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws