Verklaring Peter Van de Veire over naaktfoto’s lokt erg veel reacties uit: “Toch even gelachen”

PeterVandeVeirePhotonews 2
Vrijdagochtend kwam Peter Van de Veire met een verklaring over de uitgelekte naaktfoto’s van zichzelf en andere BV’s zoals Stan Van Samang. Hij riep iedereen op om geen naaktbeelden door te sturen. Het moet niet gezegd dat veel mensen daar hun zegje over hebben.
De meeste mensen staan voor de volle 100% procent achter de boodschap die Peter bracht. “Respect Peter, ik had het zelf niet beter kunnen zeggen! Werd er zelf emotioneel door”, zegt iemand. “Deze tekst is binnengekomen”, aldus een ander. “Zo zal dit niet voor niets geweest zijn. Uw mindset mag hier geen plaats meer aan geven, dat verwachten uw luisteraars van u”, reageert een ander.
“Groot gelijk. Mooi gesproken. Ging door merg en been. Zo erg dat iemand zo iets kan doen. Dat kan enkel zonder na te denken over de gevolgen, anders ben je echt gek."
“Heerlijke reactie! Mensen, jongeren zijn nu geïnformeerd. Uw kant van het verhaal gedaan. Nu is het, zoals u zelf goed aangeeft, aan de experts voor verdere vragen te beantwoorden waarmee men is komen te zitten. Respect Peter!"
“Ik moet zeggen... Ik was geschokt toen mijn dochter mij die beelden liet zien. Langs de andere kant moest ik ook lachen want hè komaan... Ik denk dat iedereen wel eens filmpjes of foto's maakt voor hun partner en/of vrienden. Het is jammer dat deze beelden inderdaad gelekt zijn maar het feit dat jullie BV's zijn maakt dit precies net een beetje erger."