Wout van Aert deelt unieke foto's van verjaardagsfeestje van zoontje Buitenland
Buitenland

Wout van Aert deelt unieke foto's van verjaardagsfeestje van zoontje

Wout van Aert deelt unieke foto's van verjaardagsfeestje van zoontje

Georges van Aert is dinsdag 1 jaar geworden. Wout van Aert deelde prachtige foto's van het verjaardagsfeest op Instagram.

Vorig jaar werden Van Aert en zijn vrouw Sarah De Bie voor het eerst mama en papa. Sarah nam sindsdien kleine Georges regelmatig mee naar de koers. De beelden van de hereniging tussen Wout en zijn zoon na afloop van de wedstrijd waren vaak bijzonder vertederend.

"Hoera!"

Dat Wout trots op zijn zoon is, mag wel duidelijk zijn. Op het podium van de Champs Elysées mocht de kleine Georges zelfs mee op het podium. De hele wereld maakte zo plots kennis met de kleine Van Aert.

Op de foto's is te zien hoe mama en papa samen het kaarsje uitblazen op de taart. "Hoera voor Georgekes", reageert VTM-sportanker Lies Vandenberghe op Instagram. Heel wat volgers hebben het ook over "die laatste foto". Daarop lacht kleine Georges de tandjes bloot.

Druk programma

Heel veel tijd om te vieren heeft Van Aert niet. Hij zit volop in het veldritseizoen en verkeert nog maar eens in de vorm van zijn leven. Bijna alle crosswedstrijden waar hij aan deelneemt, wint Van Aert ook effectief.

Verjaardagsfoto's

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws