Zeer belangrijk nieuws over identiteit van de verspreider van naaktfoto’s BV’s: “Hier zijn aanwijzingen voor” Buitenland
Buitenland

Zeer belangrijk nieuws over identiteit van de verspreider van naaktfoto’s BV’s: “Hier zijn aanwijzingen voor”

Zeer belangrijk nieuws over identiteit van de verspreider van naaktfoto’s BV’s: “Hier zijn aanwijzingen voor”

Van Stan Van Samang en Peter Van de Veire en nog enkele andere BV’s circuleren er naaktbeelden. Iemand zou die gelekt hebben, al is de grote vraag natuurlijk wie.

"Heel concreet weten we dat officieel nog niet”, zegt journalist en technologiespecialist Kenneth Dee bij ‘VTM Nieuws’. “Wij hebben wel gehoord dat er op dit moment een aantal aanknopingspunten zijn. Het zou gaan om meer dan één persoon. Om wie het precies gaat, dat weten we nog niet exact, maar er zijn wel aanwijzingen, dus het gerecht gaat niet zomaar moeten gaan zoeken: ze hebben een aantal aanknopingspunten."

Stan Van Samang diende eerder al klacht in. Zijn advocaat benadrukt dat de beelden in de privésfeer gemaakt én gedeeld zijn. Intussen is duidelijk geworden dat hij en de andere BV’s in de val gelokt zijn.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws