Zware tegenvaller voor Natalia: "Ik probeer er rustig onder te blijven" Buitenland
Buitenland

Zware tegenvaller voor Natalia: "Ik probeer er rustig onder te blijven"

Zware tegenvaller voor Natalia: "Ik probeer er rustig onder te blijven"

Ook voor Natalia is de coronacrisis een zware tegenvaller. Ze kan amper of niet optreden en daar lééft de zangeres uiteraard van. Ze probeert er in de best mogelijke omstandigheden mee om te gaan.

"Muziek lag helemaal stil en het is nog altijd wachten tot we weer mogen optreden. Ik probeer er rustig onder te blijven. Dat lukt wel, maar het begint ook echt te kriebelen om weer te kunnen starten", geeft Natalia eerlijk toe in De Zondag.

"Aan de andere kant heeft het afgelopen jaar me wel de mogelijkheid gegeven om veel tijd te spenderen met mijn dochter. Ik heb me kunnen focussen op mijn kind en gezin, en dat vond ik nu even het allerbelangrijkste", klinkt het.

Over 20 jaar

Waar ziet Natalia zich binnen twintig jaar? “Dat weet ik nog niet hoor”, lacht ze hartelijk. “Toen ik Idool won, sprak Bob (Savenberg, haar ex-manager, red.) over waar hij met mij wilde staan binnen tien jaar. Dat was het moment om even op de rem te gaan staan. We spraken toen af om nooit verder te kijken dan twee jaar. En dat doe ik nu nog altijd niet."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws