Droevig afscheid valt ex-K3'tje Klaasje Meijer erg zwaar Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

Droevig afscheid valt ex-K3'tje Klaasje Meijer erg zwaar

Droevig afscheid valt ex-K3'tje Klaasje Meijer erg zwaar

Het gaat Klaasje Meijer voor de wind. Na haar vertrek bij K3 anderhalf jaar geleden heeft de zangeres nog geen seconde stilgezeten. Maar helaas heeft de blondine nu minder goed nieuws te melden.

Een vaste job heeft Klaasje Meijer niet, maar zeker ook geen gebrek aan werk. “Ik word regelmatig gevraagd voor tv-programma’s of optredens in België en Nederland. Zo werken de meeste zelfstandige artiesten”, vertelde ze onlangs nog in Dag Allemaal. Bovendien is ze steeds bezig zichzelf verder te ontwikkelen, iets wat ze tijdens haar zes jaar bij K3 niet kon doen. Zo volgde ze enkele maanden geleden een serieuze acteeropleiding in Londen, waar ze nu een vervolg aan breide in de Verenigde Staten.

Klaasje verhuisde namelijk voor een maand naar Los Angeles om zich verder te ontplooien als actrice. “Maar het is niet mijn doel om internationaal door te breken als actrice”, besloot de blondine. “Dit doe ik puur voor mijn zelfontwikkeling. Ik ben dankbaar dat ik die mogelijkheid heb. Ik besef dat ik zo’n kans nu moet grijpen”, aldus het ex-K3’tje. Helaas kwam er nu een einde aan haar Amerikaanse avontuur. Een afscheid dat haar erg zwaar viel.

Dankbaar

Toch is het vooral dankbaarheid die overheerst. “Zoveel lieve en leuke mensen ontmoet vorige maand. Helemaal aan het nagenieten”, schrijft Klaasje bij een foto van haar laatste avond met haar Amerikaanse vriendengroep. “Het is eraan te zien dat je aan het genieten bent”, “Je straalt helemaal”, “Hopelijk heb je ervan genoten” en “Wat spijtig dat het er al op zit”, luidt het in de comments. Op naar de volgende uitdaging dus!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws