Enkele dagen na verloving: Gordon hakt nu al erg moeilijke knoop door Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

Enkele dagen na verloving: Gordon hakt nu al erg moeilijke knoop door

Enkele dagen na verloving: Gordon hakt nu al erg moeilijke knoop door

Gordon is sinds begin dit jaar samen met zijn Australische vriend Gavin Rozario. Vorige week hadden ze nog heuglijk nieuws te melden, want Gavin heeft de presentator ten huwelijk gevraagd. Nu heeft de Nederlander een drastisch besluit genomen.

Gordon maakte enkele dagen geleden bekend dat hij verloofd is met zijn nieuwe liefde. “Ik ben sprakeloos en superemotioneel omdat ik hier zo lang op heb gewacht", schreef hij op zijn Instagrampagina. "Ik kan niet uitleggen hoe ik me voel en kan ook niet ophouden met janken van geluk en blijdschap”, aldus het tv-gezicht.

De twee vertoefden vorige week nog op de Malediven en nu zijn ze in Japan. Daarna zullen ze in Dubai samenwonen, waar Gordon al een tijdje verblijft. Hoewel hij er nog maar pas een eigen bedrijf heeft geopend, verklapt hij nu opvallend nieuws op Radio 538. “Ik denk niet dat we daar gaan blijven”, klinkt het.

Gordon legt ook meteen uit waarom hij plots weg wil uit de grootstad. “Ik bedoel, ik heb nu twee jaar in Dubai gewoond en misschien dat ik het nog een jaartje volhoud, maar het is wel erg leeg hoor”, geeft hij eerlijk toe. “Het is heel erg op geld gericht, het is echt een stad zonder hart”, verduidelijkt de Nederlander. Hij zou graag met Gavin naar Melbourne of Europa verhuizen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws