Foto van Maxime Meiland en haar man lokt felle reacties uit: "Flink bewerkt" Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

Foto van Maxime Meiland en haar man lokt felle reacties uit: "Flink bewerkt"

Foto van Maxime Meiland en haar man lokt felle reacties uit: "Flink bewerkt"

Leroy Molkenboer zette afgelopen zondag zijn vrouw Maxime Meiland in de bloemetjes. Zo deelde hij op moederdag verschillende kiekjes van een nieuwe fotoshoot, maar zijn volgers merken meteen iets bijzonders op aan het tweede plaatje.

Maxime Meiland is bekend geworden door het tv-programma 'Chateau Meiland'. Vorig jaar stapte ze nog in het huwelijksbootje met Leroy Molkenboer en daar kregen we ook meer van te zien in het realityprogramma. In september 2021 mochten ze ook hun eerste kindje samen verwelkomen, een dochtertje genaamd Vivé. Maxime heeft nog een dochter, Claire, uit een vorige relatie.

Op zijn Instagrampagina deelde Leroy zopas enkele kiekjes van een nieuwe fotoshoot voor het magazine 'Kek mama'. Zo krijgen we meer te zien van zijn gezinnetje op het strand. Op het tweede plaatje zijn de twee dochtertjes van Maxime aan het schommelen en daar moeten de volgers van Leroy iets over kwijt. Het valt namelijk op dat de foto fel bewerkt is.

Verdwenen

Zo is er een heel stuk van de paal van de schommel verdwenen. "Wat gebeurt er op foto 2 met die houten paal?", "Iets te veel bewerkt", "Nep, photoshop", "Paal left the chat", ""Ik ben bang dat m'n linker bovenbeen zo dik lijkt op de foto. Kan je die dikke paal niet effe weg photoshoppen?' Girl, say no more!" en "Wat is met de schommel gebeurd?", klinkt het onder meer in de comments.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws