Frans Bauer deelt droevig nieuws jaar na herseninfarct van vrouw: "Serieus bang" Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

Frans Bauer deelt droevig nieuws jaar na herseninfarct van vrouw: "Serieus bang"

Frans Bauer deelt droevig nieuws jaar na herseninfarct van vrouw: "Serieus bang"

Vorig jaar werd Mariska, de vrouw van Frans Bauer, getroffen door een herseninfarct. Haar toestand was kritiek en daardoor stond hij op het punt om zijn carrière op te geven om voor haar te zorgen. Over deze moeilijke periode vertelt de zanger nu meer.

Frans Bauer praat in ’30 minuten rauw’, de podcast van Ruud de Wild, openhartig over de herseninfarct van zijn vrouw Mariska. Vorig jaar sloeg het noodlot plots toe en de zanger wilde toen zelfs een punt achter zijn carrière zetten. “Ik heb gewoon gezegd: ‘Als Maris hier niet uitkomt, dan stop ik met zingen. Dan ga ik haar volledig verzorgen”, klinkt het.

De zanger vond dat simpelweg zijn plicht om voor zijn vrouw te zorgen. “Dat wil ik gewoon. Ze is de moeder van mijn vier kinderen. We zijn altijd samen”, aldus Frans. Intussen gaat het terug beter met Mariska, maar de schrik blijft er wel nog steeds inzitten. “Ik ben wel iemand die, als hij iets voelt, dat hij gelijk begint te rijden. Zéker als het om Mariska gaat”, geeft hij toe.

Zo is hij continu heel bezorgd. “Als ze ook maar enigszins een duizeligheid vertoont dan is het met rokende banden richting de huisartsenpost. En als ik die niet kan bereiken, dan staat er binnen no-time een ziekenauto”, vertelt Frans. Zo heeft hij nog steeds schrik dat hij haar gaat verliezen. “Ja, ik ben er gewoon serieus bang van. Ze is mijn alles”, aldus de zanger. “Dat ga je pas echt beseffen op het moment dat je op een kamer bent en dat je je vrouw achteruit ziet gaan”, besluit hij.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws