Julia Boschman openhartig over haar relatie met Ben: "We kwamen al snel tot deze conclusie" Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

Julia Boschman openhartig over haar relatie met Ben: "We kwamen al snel tot deze conclusie"

Julia Boschman openhartig over haar relatie met Ben: "We kwamen al snel tot deze conclusie"

De relatie van Julia Boschman en Ben heeft toch al onder druk gestaan door roddels van buitenaf. Zo zou ze iets gehad hebben met Metejoor, iets wat later fel ontkracht werd.

"Zolang ik maar weet wat de waarheid is en de mensen die dicht bij me staan dat ook weten, dan is het prima", zei Julia daarover aan HLN. Toch kan ze niet ontkennen dat dit voor haar vriend Ben erg vervelend moet zijn geweest.

Eerder had Julia in HUMO nog gezegd dat het hoofdstuk K3 bijgedragen heeft aan een betere relatie met Ben. "K3 is het beste wat voor mijn relatie kon gebeuren", liet ze optekenen. "Mijn vriend is vier jaar ouder dan ik en heeft zijn leven al lang op een rijtje. Ondertussen was ik zelf nog erg zoekende. Lange tijd liet ik mijn geluk erg afhangen van hem, maar nu heb ik mijn eigen ding gevonden."

Ook de aanpassing aan het nieuwe leven verliep vlot. "We kwamen al snel tot de conclusie dat ik minder tijd zou hebben, maar dat dit geen impact hoeft te hebben op onze relatie. Integendeel. Wij zijn geen koppel dat mekaar voortdurend hoeft te zien om te weten wat we aan elkaar hebben", aldus Julia.

Populair

Laatste nieuws