Mama van Marco Borsato maakt zich grote zorgen om de zanger: "Heel zwaar om dit te zien als moeder" Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

Mama van Marco Borsato maakt zich grote zorgen om de zanger: "Heel zwaar om dit te zien als moeder"

Mama van Marco Borsato maakt zich grote zorgen om de zanger: "Heel zwaar om dit te zien als moeder"

Al bijna twee jaar sleept het onderzoek naar de klachten tegen Marco Borsato aan. De Nederlandse zanger werd eind 2021 beschuldigd van grensoverschrijdend gedrag bij ‘The Voice of Holland’. In een openhartig gesprek met het Nederlandse Shownieuws vertelt zijn moeder hoe het met haar en haar zoon gaat.

Het onderzoek naar Marco Borsato in de zedenzaak loopt al sinds december 2021. De vraag of het Nederlands Openbaar Ministerie hem zal vervolgen, laat al intussen bijna twee jaar op zich wachten. De zanger zelf heeft zich al die tijd stilgehouden. Het hart van zijn moeder Mary breekt bij deze situatie. “Als moeder is het heel zwaar”, vetrouw ze Shownieuws toe.

Wat zij het allerzwaarst vindt, is dat iedereen lijkt te vergeten hoe haar zoon was als mens. “Niet alleen als artiest, maar ook als mens was hij heel groot en bijzonder”, klinkt het diep bedroefd. “Dat is in één keer om zeep geholpen en dat vind ik heel erg. Iedereen die hem kent, weet wat voor een fantastisch persoon hij is. Ik word heel boos als ik het erover heb. Ik meen dit uit de grond van mijn hart.”

Karaktermoord

Mary is duidelijk niet te spreken over de “karaktermoord” van haar zoon, zoals ze het beschrijft. “Ik vind het een beetje moeilijk om dat woord te gebruiken als moeder, maar zo kun je het wel omschrijven”, vindt Marco’s mama, die zich grote zorgen blijft maken om haar zoon. Toch probeert ze het hoofd niet te laten hangen: “Als ik bij Marco ben, dan hebben we het leuk samen. We willen alleen maar positiviteit en gezelligheid. Dan kom je het verst. We gaan ervan uit dat alles positief afloopt.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws