Mariska Bauer onthult meer over herseninfarct: "Dat heb ik eraan overgehouden" Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

Mariska Bauer onthult meer over herseninfarct: "Dat heb ik eraan overgehouden"

Mariska Bauer onthult meer over herseninfarct: "Dat heb ik eraan overgehouden"

In het begin van 2022 sloeg het noodlot onverwacht toe bij Mariska Bauer. Ze kreeg plots een herseninfarct en daarna moest ze maandenlang herstellen. Nu, meer dan een jaar later, vertelt ze openlijk meer over die moeilijke periode.

In het programma 'Rooijakkers Over De Vloer' ging presentator Art langs bij Frans en Mariska Bauer. Een jaar geleden werd zij met spoed opgenomen in het ziekenhuis nadat ze een herseninfarct kreeg. Het ging een tijd helemaal niet goed met haar, maar intussen is ze aan de betere hand. "De ene dag is beter dan de andere dag, maar over het algemeen gaat het wel goed", zegt ze.

Na het infarct had ze een scheve mond en was ze ook aan één kant verlamd, maar daar heeft ze nu gelukkig geen last meer van. Toch geeft Mariska toe dat ze er wel wat aan heeft overgehouden. "Ik heb er soms last van dat ik niet meer weet waar ik ben in mijn verhaal", bekent ze. Als dat gebeurt, moet ze naar haar woorden zoeken.

Flapuit

Volgens haar echtgenoot Frans is ook het karakter van Mariska deels veranderd. Zo is zijn vrouw volgens hem een flapuit geworden. "Als Mariska met een bepaalde situatie niet blij is, dan had ze vroeger waarschijnlijk niks hebben gezegd en nu zegt ze gelijk: ik vind er geen reet aan", aldus de zanger.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws