Monique verbluft André Hazes met uniek verjaardagscadeau: "Je bent de beste" Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

Monique verbluft André Hazes met uniek verjaardagscadeau: "Je bent de beste"

Monique verbluft André Hazes met uniek verjaardagscadeau: "Je bent de beste"

Afgelopen zaterdag vierde André Hazes zijn 29ste verjaardag. Of hij en Monique Westenberg nu weer samen zijn of niet, is niet helemaal duidelijk. Maar ze wilde het feestje van haar (ex-?)vriend voor geen geld van de wereld missen en kwam wellicht met het meest bijzondere cadeau van de avond binnengewandeld.

André Hazes kreeg van Monique een prachtig zwart-witportret cadeau waarop de zanger met hun zoontje Dré en zijn overleden vader André Hazes senior prijkt. De jarige job is in de wolken met zijn cadeau. “Monique, je bent de beste”, laat hij weten op zijn Instagramverhaal.

“Wanneer je op jonge leeftijd je vader verliest en daardoor alle belangrijke momenten in je leven niet meer samen kunt delen, is dat een vreselijk groot gemis”, schrijft Monique in een bericht op Instagram. “Wanneer je dan zelf vader wordt, besef je des te meer wat voor leegte je altijd hebt gevoeld en wat je nog zo graag had willen delen. André senior heeft helaas zijn heerlijke kleinzoons niet mogen meemaken en zij hem niet.”

“Al doen we er met elkaar alles aan om hem in ere te houden en wordt hij thuis dagelijks genoemd. Hij hoort erbij en gelukkig zijn er genoeg beelden om terug te kijken. Wanneer je dan een verjaardagscadeau moet bedenken voor iemand die alles zelf koopt, maar één ding nooit kán kopen, kwam dit beeld bij me op”, vertelt Monique. “Drie generaties. Alle drie verbonden door bloed, genen en naam. Dankzij Ard Gelinck kon dit beeld worden waargemaakt en zo hebben vader en zoon altijd iets om naar te kijken wat in werkelijkheid bij een onvervulde wens blijft”, aldus de Nederlandse.

Bron: Instagram Stories

Monique verbluft André Hazes met uniek verjaardagscadeau: "Je bent de beste"

Populair

Laatste nieuws