Na erg zware periode zwijgt Gordon niet langer: "Even een teken van leven" Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

Na erg zware periode zwijgt Gordon niet langer: "Even een teken van leven"

Na erg zware periode zwijgt Gordon niet langer: "Even een teken van leven"

Gordon heeft het de laatste maanden niet gemakkelijk gehad. Daardoor verwijderde hij zelfs al zijn profielen op sociale media, maar nu plaatst hij toch een bijzondere boodschap op Instagram.

Twee maanden geleden begon er steeds meer slecht nieuws naar buiten te komen over Gordon. De Nederlandse tv-persoonlijkheid moest de deuren van zijn koffiezaak in Blaricum sluiten en dat deed hem enorm veel verdriet. Daarna ging het niet zo goed met hem. Velen vreesden toen dat hij worstelde met een depressie.

Nu laat hij eindelijk weten hoe het echt met hem gaat. “Leven zonder Instagram of andere sociale media bevalt me enorm goed”, geeft hij eerlijk toe. Hij raadt het zelfs aan iedereen aan. “Haal het sowieso van je telefoon af en merk dat je leven niets verandert en je juist veel meer tijd krijgt voor andere dingen. Gebruik het alleen nog voor je werk of andere dingen die niet gerelateerd zijn aan je privéleven”, klinkt het.

Vervolgens laat Gordon ook nog weten waarom hij zijn Instagramprofiel opnieuw geactiveerd heeft. “Ik ben weer een weekje terug om promotie te doen voor mijn programma’s ‘Down the Road’ en “Kookklunzen’ en een mooie promotrip naar de Malediven waar ik net aankom”, legt hij uit. Zijn volgers moeten zich alvast geen zorgen meer maken. “Het gaat goed met deze oude baas”, sluit hij af.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws