Na zware gezondheidsproblemen: Frans en Mariska Bauer hebben heuglijk nieuws Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

Na zware gezondheidsproblemen: Frans en Mariska Bauer hebben heuglijk nieuws

Na zware gezondheidsproblemen: Frans en Mariska Bauer hebben heuglijk nieuws

Vorig jaar kwam er plots verschrikkelijk nieuws naar buiten over Mariska, de vrouw van Frans Bauer. Ze kreeg namelijk in het begin van 2022 een herseninfarct. Nu, bijna anderhalf jaar later, heeft het koppel prachtig nieuws te melden.

In januari 2022 sloeg het noodlot toe bij Frans en Mariska Bauer. Op 46-jarige leeftijd werd ze getroffen door een herseninfarct en haar toestand was kritiek. Vervolgens moest ze lang revalideren, maar intussen is ze wel terug aan de betere hand. Na deze zware periode hebben de tortelduifjes nu ook leuk nieuws te melden.

Afgelopen dinsdag was het namelijk exact 15 jaar geleden dat ze in het huwelijksbootje zijn gestapt. "9 mei alweer 15 jaar geleden. De tijd is voorbij gevlogen", schrijft Frans onder een foto van hun tweetjes op hun trouwdag. Ook Mariska post een kiekje van hun bruiloft. "Vandaag 15 jaar geleden getrouwd met deze leukerd", klinkt het. Ze onthult ook nog hun geheim recept voor een goed huwelijk. Daarin zit onder meer ‘één kopje romantiek’, ‘één kopje humor’ en ‘twee eetlepels plezier’.

Felicitaties

Al snel wordt het koppel overladen met lieve berichtjes van hun volgers. "Van harte gefeliciteerd", "Mooi, lief stel. Nog 15 jaar erbij", "Veel geluk nog samen", "Maak er een mooie dag van", "Een topteam", "Geniet ervan", "Gefeliciteerd samen", "Jullie zijn nog steeds een prachtig stel", "Tijd voor een feestje" en "Fijne dag", reageren zij onder meer.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws