Net na zijn langverwachte comeback: opnieuw zware tegenslag voor André Hazes Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

Net na zijn langverwachte comeback: opnieuw zware tegenslag voor André Hazes

Net na zijn langverwachte comeback: opnieuw zware tegenslag voor André Hazes

André Hazes is terug van weggeweest... Of toch niet helemaal? De Nederlandse zanger heeft onlangs voor het eerst sinds lange tijd nieuwe muziek uitgebracht, maar dat lijkt toch geen gigantisch succes te zijn. Yvonne Coldeweijer heeft daar nu nog wat meer over te vertellen.

André Hazes ging de laatste jaren door een moeilijke periode. Zo verdween hij van het podium om aan zichzelf te werken, want hij kampte onder andere met een burn-out en een alcohol- en drugsverslaving. Eerder dit jaar maakte hij dan eindelijk zijn comeback op 'Holland Zingt Hazes', een concertreeks om zijn overleden vader te eren.

Bron: Instagramverhaal
Bron: Instagramverhaal

Niet veel later bracht hij ook zijn nieuwste single 'Deel van mij' uit. Helaas werd hij toen al snel beschuldigd van plagiaat. Zo lijkt het nummer wel erg hard op een liedje van de Amerikaanse countryzanger Gavin DeGraw. Bovendien blijkt de nieuwe muziek ook niet echt aan te slaan bij het grote publiek. Yvonne Coldeweijer deelt nu nog slecht nieuws over de comeback van Hazes.

Flop

“André Junior stond met zijn nieuwe single in de Tipparade”, begint Yvonne. Dat is volgens de roddeltante een lijst met nummers die kans maken om in de echte top 40 opgenomen te worden. “Helaas voor André is dit nooit gebeurd”, klinkt het. “Hij is nu zelfs uit de Tipparade geknikkerd”, aldus Coldeweijer.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws