Peter Gillis verbluft iedereen met opvallende metamorfose: "Al 28 kg afgevallen" Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

Peter Gillis verbluft iedereen met opvallende metamorfose: "Al 28 kg afgevallen"

Peter Gillis verbluft iedereen met opvallende metamorfose: "Al 28 kg afgevallen"

Peter Gillis heeft zijn levensstijl drastisch veranderd en daar plukt hij nu de vruchten van. De Oostappen-eigenaar is al heel wat kilo's kwijtgespeeld en dat toont hij nu ook trots op sociale media. Zijn volgers overladen hem met lieve berichtjes.

Eerder dit jaar had Peter Gillis nog droevig nieuws te melden. "In goede harmonie hebben Nicol en ik besloten uit elkaar te gaan", schreef hij begin februari plots op zijn Instagrampagina. "Dat doen we op een vriendschappelijke manier, want we hebben als maatjes nog wel veel plezier met elkaar. Maar voor ons beiden is het beter als we elk onze eigen weg inslaan", zei het 'Massa is Kassa'-gezicht.

De ondernemer gaf eerder al toe dat hij het moeilijk heeft gehad met deze split, maar nu komt er ook positief nieuws naar buiten. Zo voelt hij fitter en gezonder dan ooit tevoren. "De kilo's vliegen er nog steeds af. Ben in totaal al 28 afgevallen", verklapt hij op Instagram. "Op naar de 100 kg. Nog maar een kilo of vier te gaan", aldus Peter. Hij deelt ook meteen een foto van zijn metamorfose.

Trots

De volgers van Peter hebben alvast veel bewondering voor hem. "Super", "Trots op je Peter, je bent écht een kanjer", "Goed bezig", "Wauw", "Knap gedaan", "Je ziet er goed uit", "Lekker bezig hoor, knap van je", "Wat een verschil, Peter", "Je lijkt ook tien jaar jonger", "Ga zo door", "Keurig volhouden", "Wow, gaat hard", "Zie je goed, veel gezonder" en "Sterk werk", reageren zij onder meer.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws