Pijnlijk voor Nicol: nieuwe vlam van Peter Gillis is helemaal geen onbekende

17052023petergillisnicolkremersinstagram
Peter Gillis onthulde zopas groot nieuws, want hij heeft opnieuw de liefde gevonden. De Oostappen-eigenaar stelt zijn nieuwe vriendin ook meteen voor op sociale media. Nu komt er opmerkelijk nieuws naar buiten over haar.
Zo'n drie maanden geleden kondigde Peter Gillis plots aan dat hij niet langer samen is met Nicol Kremers. "In goede harmonie hebben Nicol en ik besloten uit elkaar te gaan", schreef hij toen op sociale media. "Dat doen we op een vriendschappelijke manier, want we hebben als maatjes nog wel veel plezier met elkaar. Maar voor ons beiden is het beter als we elk onze eigen weg inslaan", aldus het 'Massa is Kassa'-gezicht.
Eerder deze week had Peter groot nieuws te melden, want hij heeft een nieuwe vriendin. Dat onthulde hij zelf op Instagram. "Ik wil dit mooie nieuws nu ook graag met jullie delen. Ik heb namelijk een nieuwe liefde in mijn leven", klonk het. "Ik heb Wendy Van Hout in april ontmoet op het terras van Park Blauwe Meer en we hadden eigenlijk direct een bijzondere klik", zei hij. "Ook al heb ik Wendy pas kortgeleden ontmoet, toch voelt het alsof we elkaar al jaren kennen. Ik heb dan ook zin in onze toekomst samen", besloot hij.

De ex van...

Meteen na de bekendmaking van zijn nieuwe relatie, hadden verschillende juicekanalen iets te zeggen over Peters nieuwe vriendin. Zo vinden ze dat Wendy wel erg lijkt op Nicol. Bovendien worden er nog opvallende details gedeeld. "Zij is de ex van Barbier Mike, waar Nicol een paar maanden terug bij verbleef", schrijft reality_fbi. "Peter dacht: Mike jat mijn ex, dan jat ik de zijne", klinkt het.
Bron: Instagramverhaal
Bron: Instagramverhaal