Prachtig nieuws voor Nederlandse comédienne Soundos El Ahmadi: "Duizendmaal dank voor jullie steun!" Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

Prachtig nieuws voor Nederlandse comédienne Soundos El Ahmadi: "Duizendmaal dank voor jullie steun!"

Prachtig nieuws voor Nederlandse comédienne Soundos El Ahmadi: "Duizendmaal dank voor jullie steun!"

Soundos El Ahmadi wist in ‘De Slimste Mens ter Wereld’ niet alleen het hart van elke Vlaming te veroveren, ook zij voelt zich op haar beurt helemaal op haar plek in België. Speciaal voor haar Vlaamse fans voegde ze zelfs enkele shows bij ons toe aan haar drukke agenda. Daar krijgt de Nederlandse comédienne nu schitterend nieuws over te horen.

“België, ik heb naar jullie geluisterd. Ik heb duizenden berichten ontvangen met de vraag: ‘Wanneer kom je in België optreden?’ Nou, ik heb een tour uit de grond gestampt, speciaal voor jullie”, kondigde Soundos El Ahmadi vorige week aan op Instagram. Gisteren raakten ook eindelijk de data en locaties voor haar Belgische shows bekend.

In het voorjaar treedt de Nederlandse maar liefst vier keer op voor een Vlaams publiek. Zo kan je Soundos bewonderen in Gent, Mechelen, Genk en Antwerpen. Maar wat ze nooit had durven te dromen, is nu werkelijkheid geworden. De comédienne wist de vier zalen in amper drie uur tijd volledig uit te verkopen.

Nieuwe data

Maar niet getreurd als je net naast een ticket greep. Soundos belooft op Instagram dat ze volop bezig is met het zoeken van nieuwe data. “Ik hou van jullie en duizendmaal dank voor jullie steun”, glundert de comédienne.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws