Wat na 'Chateau Meiland'? Maxime Meiland onthult opvallende toekomstplannen Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

Wat na 'Chateau Meiland'? Maxime Meiland onthult opvallende toekomstplannen

Wat na 'Chateau Meiland'? Maxime Meiland onthult opvallende toekomstplannen

Martien Meiland en co schitteren momenteel in het achtste seizoen van 'Chateau Meiland'. Nog steeds is het tv-programma bijzonder populair, maar wat zou Maxime Meilang graag willen doen nadat de reeks is afgelopen? In een nieuw interview laat ze in haar kaarten kijken.

De familie Meiland is bekend geworden door hun realityreeks 'Chateau Meiland', waarin ze in de eerste seizoenen een Frans chateau renoveerden en uitbaatten. Intussen is het kasteel al een tijdje verkocht, maar Martien en Erica gingen onlangs een nieuwe uitdaging aan. Zo kochten ze een pension in hun woonplaats Noordwijk.

In het nieuwe seizoen van de realityreeks kregen we meer te zien van de verbouwingen in het gastenverblijf. De familie had zopas nog leuk nieuws te melden, want eindelijk hebben ze de deuren van Code Rosé geopend. Nu dat de renovaties zijn afgelopen, denkt Maxime ook na over wat ze graag in de toekomst zou willen doen. "Ik zit wel de laatste tijd te denken: stel je voor dat 'Chateau Meiland stopt', wat zou ik dan graag willen?", klinkt het in een gesprek met Het Laatste Nieuws.

Interieur en huizen

"Ik denk dan toch dat ik niet iets zou doen op tv hoor", geeft ze eerlijk toe. "Tenminste niet... Misschien erbij, gewoon leuk", bedenkt ze zich. "Maar toch iets van opknappen of zo. Dat blijft eigenlijk wel het leukste", verklapt ze. Maxime houdt daarnaast ook van interieur. "Ik denk dan toch zoiets. Ik weet niet precies in welke vorm, maar toch wel iets met interieur en huizen of zo", aldus de realityster.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws