'Hans Vanaken verlaat Club Brugge en realiseert supertransfer' Sport
Sport

'Hans Vanaken verlaat Club Brugge en realiseert supertransfer'

'Hans Vanaken verlaat Club Brugge en realiseert supertransfer'

Hans Club Brugge is dé draaischijf van Club Brugge. De Limburgse middenvelder speelt al een hele poos op een huidig niveau en is zowat onmisbaar geworden in het elftal van Ivan Leko. Toch is het maar de vraag of Club nog lang op Vanaken kan rekenen...

Volgens Sport/Voetbalmagazine staat het immers nu al zo goed als vast dat Vanaken na het seizoen andere oorden zal opzoeken. Het was tijdens vorige mercato immers al bijna zover.

Zo kon Vanaken vorige zomer naar Borussia Dortmund. "De Zwitserse trainer van Borussia, Lucien Favre, zag hem perfect in zijn systeem functioneren. Sterker zelfs: hij vond Vanaken de ontbrekende schakel. Maar de transfer ging niet door", schrijft Sport/Voetbalmagazine.

Transfer na het seizoen?

Volgens het weekblad zal Borussia Dortmund na het huidige seizoen aankloppen bij Club Brugge om het opnieuw over een transfer van Vanaken te hebben. Verder staat ook Thorgan Hazard (Borussia Mönchengladbach) op het verlanglijstje van Favre en Borussia.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws