-->

Koen Wauters openhartig over zijn huwelijk met Valerie De Booser: "Ik doe daar niet flauw over, die momenten zijn er"

Koen Wauters openhartig over zijn huwelijk met Valerie De Booser:
Vrijdag 8 November 2019 - 08:50   I   Foto: Photonews   I  Bron: Het Laatste Nieuws  I   door Redactie

Met Tweesprong heeft Clouseau een nieuwe plaat gemaakt. Er zitten emotionele nummers tussen, met teksten over vertwijfeling in een langdurige relatie. Meteen denkt men dan aan de relatie van Koen Wauters met Valerie De Booser.

"Kijk, het ding is: we zijn 17 jaar samen. Dat is geen 17 jaar hand in hand, fladderend en half zwevend door de lucht", vertelt Koen in Het Laatste Nieuws. "Natuurlijk zijn er momenten dat het moeilijker gaat. Dat zijn vaak periodes waarin ik het heel erg druk heb. En waarin er bijgevolg veel minder tijd is voor mekaar. Dan moet je weer de liefde en de kracht vinden om telkens opnieuw voor elkaar te kiezen."

"Eigenlijk is het net als met kinderen. Je maakt kinderen omdat je elkaar doodgraag ziet. Maar eens die kinderen er zijn, moet je plots de tijd voor elkaar helemaal anders indelen. Want die kinderen nemen het gros van de tijd in beslag. Dan moet je als koppel écht kiezen hoe je daarmee omgaat. Bij ons is dat altijd goed gelukt. We hebben altijd willen werken aan onze relatie."

TAGS  I  Koen Wauters  I  Valerie De Booser  I  Clouseau  I  shownieuws