-->

Tine Embrechts erg verrast over haar goede vriendin Nathalie Meskens: “Dat gebeurt niet vaak”

Tine Embrechts erg verrast over haar goede vriendin Nathalie Meskens: “Dat gebeurt niet vaak”
Donderdag 19 December 2019 - 22:00   I   Foto: Instagram   I  

Tine Embrechts was deze week te gast bij Qmusic-stemmen Maarten en Dorothee. Bij hen praatte ze over de relatie met haar goede vriendin, actrice Nathalie Meskens.

"Wij zijn heel goede vriendinnen. We kennen elkaar 8 jaar, denk ik. Ze had mij gevraagd voor een benefietconcert en sindsdien is er een klik”, aldus Tine, die eraan toevoegt dat ze Nathalie dus al kende voor ze de cast van ‘Tegen De Sterren Op’ vervoegde. “Ik heb een aantal vriendinnen die ik al heel mijn leven heb, maar nieuwe vriendschappen aangaan die echt blijven, dat gebeurt niet vaak."

Nathalie Meskens is dus duidelijk een uitzondering. “Met Nathalie had ik dat wel redelijk snel”, zegt de actrice. “Nathalie is iemand waar ik heel veel van kan leren. Zij is veel daadkrachtiger en veel ondernemender dan ik ben."

Gloed

En daar stopt de lofzang nog niet. "Ik vind dat heel verfrissend om haar bezig te zien", zegt Tine. "Ik ben heel benieuwd hoe ze als mama zal zijn. Als een vrouw moeder wordt, gebeurt er iets: er komt een andere gloed, er komt een zachtheid die er ervoor niet was. Het wordt zwaar, maar ik denk dat ze het super gaat doen als mama”, klinkt het overtuigd.

TAGS  I  Tine Embrechts  I  Nathalie Meskens  I  shownieuws