Karl Vannieuwkerke in het oog van de storm na Cercle-Club: "Dit kan niet!"

Karl Vannieuwkerke in het oog van de storm na Cercle-Club:
Zondag 10 Februari 2019 - 18:11   I   door Redactie

Karl Vannieuwkerke heeft zich in het oog van de storm getweet. Na afloop van de derby tussen Cercle Brugge en Club Brugge haalde de presentator van Play Sports zwaar uit naar Irvin Cardona, die na het 2-2-gelijkspel de vlag van Cercle in de middenstip plantte.

"'We spelen onverdiend gelijk en we gaan eens een vlag planten en wat provoceren’, denkt Cardona. Totaal misplaatst. Domheid krijgt een gezicht. Schorsing zou gerust mogen", aldus Vannieuwkerke op Twitter. Hij voegde er ook nog de hashtags 'oliedom' en 'Calimerocomplex' aan toe.

Een tweet die hem niet bepaald in dank werd afgenomen door Cercle-supporters en andere kijkers. De tweet ontplofte vrijwel meteen in het gezicht van Vannieuwkerke.

‘We spelen onverdiend gelijk en we gaan eens een vlag planten en wat provoceren’, denkt Cardona. Totaal misplaatst. Domheid krijgt een gezicht. Schorsing zou gerust mogen. #oliedom #Calimerocomplex pic.twitter.com/iES2miXuiJ

Karl Vannieuwkerke (@Vannieuwkerke) 10 februari 2019

Had je iets slimmer ingeschat beste Karl...

— Michel Simoens (@Pannenhuis) 10 februari 2019

Ik vind persoonlijk dat domheid een gezicht kreeg toen een 'journalist' gekke mutsen begon op te zetten voor een weddenschap.

— Francis (@DeFrakke) 10 februari 2019

Goedkope journalistiek @Vannieuwkerke kan een tv presentator ook geschorst worden voor ongepaste acties ? Blijf bij uw leest.

— Peter Roegiers (@bangkok_peter) 10 februari 2019

Vannieuwkerke .... sportjournalisten horen neutraal te zijn ! Mislukte coureur !!!

— Dieter Vandeker (@dvdk112) 10 februari 2019
TAGS  I  Cercle Brugge  I  Club Brugge  I  sport  I  voetbal  I  Karl Vannieuwkerke