Thibau Nys staat onder grote druk: “Ik weet dat dat van mij verwacht wordt” Sport
Sport

Thibau Nys staat onder grote druk: “Ik weet dat dat van mij verwacht wordt”

Thibau Nys staat onder grote druk: “Ik weet dat dat van mij verwacht wordt”

2019 was een boerenjaar voor Thibau Nys. Hij behaalde afgelopen zomer enkele mooie resultaten op de weg en ook in het veld liep de voorbije weken alles op wieltjes.

"Ik kan dit seizoen op quasi alle wedstrijden mijn stempel drukken en heb al heel wat mooie overwinningen op zak”, zegt Thibau aan Cycling.be. “Of ik afgelopen zomer veel progressie gemaakt heb? Zeker wel, maar ik heb ook geen 'reuzenstappen' gezet zoals pakweg Eli Iserbyt bij de profs. Ik ben weer een paar procentjes sterker geworden, maar dat heeft vooral te maken met ouder worden en is op zich dus niets bijzonders."

“Ik rijd nu misschien wat meer in de kijker omdat ik vaak kan winnen, maar vorig seizoen kon ik het de jongens van een jaar ouder soms ook al knap lastig maken (Nys won als eerstejaarsjunior maar liefst tien wedstrijden, nvdr), dus in zekere zin ligt het dan in de lijn der verwachtingen dat je er als tweedejaarsjunior nog een schepje bovenop doet”, besluit Thibau.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws