Queen Elizabeth neemt ingrijpend besluit over prins Harry en Meghan Markle Buitenland
Buitenland

Queen Elizabeth neemt ingrijpend besluit over prins Harry en Meghan Markle

Queen Elizabeth neemt ingrijpend besluit over prins Harry en Meghan Markle

De Britse prins Harry en zijn vrouw Meghan Markle moeten hun koninklijke titels ‘His Royal Highness’ en ‘Her Royal Highness’ inleveren. Dat meldt Buckingham Palace in een verklaring, die opgesteld is door koningin Elizabeth zelf. Harry en Meghan krijgen ook geen dotaties of toelages meer.

“Na vele maanden van gesprekken en meer recente discussies, ben ik blij dat we samen een constructieve en ondersteunende oplossing hebben gevonden voor mijn kleinzoon en zijn gezin", meldt Elizabeth (92).

“Harry, Meghan en Archie zullen altijd zeer geliefde leden van mijn familie zijn. Ik erken de uitdagingen die ze hebben ervaren als gevolg van het intensief volgen van hen door de media in de afgelopen twee jaar en steun hun wens voor een onafhankelijker leven. Ik wil hen bedanken voor al hun toegewijde werk in dit land, het Gemenebest en daarbuiten, en ben er bijzonder trots op hoe Meghan zo snel onderdeel van de familie is geworden."

Harry en Meghan laten weten dankbaar te zijn voor de steun van de koningin.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws