Maandag 20 Januari 2020 - 13:00   I   Foto: Photonews  I   Bron: HLN  I   door Redactie

Schokkende onthulling over de scheiding van Koen Wauters en Valerie De Booser: “Dit was een duidelijk teken dat er problemen waren”

De scheiding van Koen Wauters en Valerie De Booser was als een donderslag bij heldere hemel. Niemand zag dit aankomen, al waren er wel tekenen dat er problemen waren.

Schokkende onthulling over de scheiding van Koen Wauters en Valerie De Booser: “Dit was een duidelijk teken dat er problemen waren”

Ook voor showbizz-journalist Mark Coenegracht kwam de aankondiging geheel onverwacht. “Ik heb altijd gezegd dat Koen nooit zou scheiden, dat zei hij zelfs immers ook. ‘Eens er kinderen waren was de relatie voor altijd’, tja, blijkbaar toch niet”, klinkt het.

“De verhuis naar Gent was een teken dat er toch een paar problemen waren en dat ze die op die manier wilden oplossen. Ik denk ook dat Valerie dichter bij haar vriendinnen wilde zijn, die zich vooral in het Gentse situeerden”, aldus Coenegracht.

Heel breed

Over de nieuwe plaat van Clouseau, ‘Tweesprong’, zei Koen eerder al dat het de meest persoonlijke plaat van de laatste jaren is. “Daar werd veel over gepraat in ‘het wereldje’, nog voor de plaat uitwas. Nu is het gemakkelijk om elke zin te ontleden en daarnaar te verwijzen. Volgens Koen was het echter de bedoeling om heel breed te gaan met de teksten. De waarheid zal ergens in het midden liggen”, besluit de journalist.

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Koen Wauters  I  Clouseau  I  shownieuws  I  Valerie De Booser